Skip to main content

Tips mbt Inclusieve Werving & Selectie

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieproces.

 

Deze week de tip van The New York Symfonie:

 

WEES ZICHTBAAR OP DE JUISTE PLEK

 

Ben je op zoek naar mensen uit een specifieke doelgroep? Misschien meer vrouwen, of juist meer mannen, jongeren, of juist oudere mensen. Of mensen met diverse culturele achtergronden. Wie dan ook, zijn je vacatures zichtbaar op de plekken waar deze mensen zoeken?

 

Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.

 

Deel je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar [email protected]

 

De wekelijkse tips niet missen?

 

Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.

 

nclusief werven en selecteren, hoe doe je dat? Tip van de week over zichtbaarheid op de juiste plek

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieprocesKomende 4 weken deel ik 4 tips met je die de New York Symfonie toepaste om de diversiteit te vergroten. Vandaag de eerste tip en die gaat over ZICHTBAARHEID OP DE JUISTE PLEKWaar post jij zoal je vacatures? En ziet de doelgroep die jij graag meer wilt bereiken deze vacatures wel? Hierover dus meer in de facebook live van vandaag.Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.Deel je vraag hier in de comments of stuur een mailtje naar info@nolabelsinc.comDe wekelijkse tips niet missen? Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.#nolabels #beinclusive #diverstalent #recruitment #wervingenselectie #recruiting #ruimte #diversiteit #inclusie #selectieproces #neemdetijd #verschillen #voorbijdelabels #eersteindruk #tips #rpriming #bewustwording #inclusiefwervenenselecteren #inclusievewerving

Geplaatst door No Labels Inc op Vrijdag 20 september 2019

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Leave a Reply