Inclusion Challenge

Het No Labels e-learning programma de 'Inclusion Challenge' is opgebouwd uit zes modules + een inleidende module, waarbij deelnemers worden getraind in het ontwikkelen van inclusieve vaardigheden. De Inclusion Challenge geeft praktische invulling aan inclusie en geeft daarmee antwoord op de vraag:

"Hoe draag ik persoonlijk bij aan een inclusieve werkomgeving?"

Deelnemers worden zich in een veilige online leeromgeving bewust van eigen blinde vlekken en vooroordelen en werken van daaruit toe naar praktische tools en tips welke zij direct kunnen toepassen in de dagelijkse praktijk.

In elke module staat één van de inclusieve vaardigheden centraal uit het No Labels RUIMTE-model™. Het e-learning programma bevat diverse inspirerende filmpjes, interessante artikelen en uitdagende opdrachten. Na afloop ontvangen deelnemers een certificaat als bewijs van deelname en inzet voor een meer inclusieve werkomgeving.

Het programma kan worden aangevuld met verdiepende sessies, workshops en trainingen, als onderdeel van een blended learning programma. Ook kan het e-learning programma onderdeel vormen van bijvoorbeeld een leiderschapsprogramma of een onboarding programma voor nieuwe medewerkers of andere talent ontwikkelingsprogramma's.

Voor wie

Het e-learning programma is interessant voor iedereen die wil werken aan een inclusieve werkomgeving op zijn/haar/hun eigen tijd en tempo. En voor iedereen die op zoek is naar praktische tools en handvatten om daar invulling aan te geven.

6 uur

1 – 1000+

Wat levert het op?

Na deelname aan het e-learning programma hebben deelnemers
Meer bewustwording en inzicht opgedaan in eigen onbewuste vooroordelen en blinde vlekken
Inclusieve vaardigheden ontwikkeld die helpen ruimte te maken voor diversiteit
Geleerd om voorbij de labels te kijken naar de mens achter het label
Handvatten gekregen om bij te dragen aan een inclusieve werkomgeving

"Doordat ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen voel ik me meer verbonden met hen, wat de samenwerking absoluut heeft versterkt en verdiept."

Maak een afspraak

Er wordt spoedig contact opgenomen.