Skip to main content

Inclusief

Leiderschap

Als leidinggevende, manager of bestuurder van een divers of internationaal samengesteld team worstel jij met vragen als:

  • Hoe creëer ik een team waarbinnen iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt?
  • Hoe geef ik leiding aan al die verschillende mensen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik niet onbedoeld mensen buitensluit?
  • Hoe communiceer ik effectief over internationale en/of culturele barrières heen?
  • Hoe zorg ik ervoor dat specifiek talent niet heel snel weer via de achterdeur vertrekt, omdat zij zich minder welkom voelen?

No Labels begeleidt leidinggevenden (van teamleider tot bestuurder) in het ontwikkelen van inclusief leiderschap.

Tijdens de workshops en trainingen werken deelnemers aan de ontwikkeling van inclusieve leiderschapsvaardigheden die hen helpen aansluiting te vinden bij diverse mensen en meningen binnen het team of de organisatie. Deelnemers werken aan verdergaande bewustwording en krijgen praktische handvatten aangereikt waarmee zij in staat zijn bij te dragen aan een team of organisatiecultuur waarbinnen iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt en waar echt ruimte is voor diversiteit.

Hieronder vind je ons aanbod van verschillende programma’s, workshops en trainingen die bijdragen aan inclusief leiderschap. Deze programma’s kunnen ook ingezet worden als aanvulling op of onderdeel van een bestaand leiderschapsprogramma binnen de eigen organisatie.

Weet je nog niet precies welk programma past bij je vraag of behoefte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Plan een afspraak in

Programma’s

Inspiratie Talk

Inspiratie Talk

Bridging the Gap

Bridging the Gap

e-Learning

e-Learning

Advies & Expertise

Advies & Expertise

Waar kun je No Labels voor inzetten

Inclusief

Werven & Selecteren

Voor recruiters, leidinggevenden en HR adviseurs die betrokken zijn bij het W&S proces en meer divers talent willen aannemen.

Inclusief

Leiderschap

Voor leidinggevenden, managers, directeuren en bestuurders die aan willen sluiten bij divers talent en een inclusieve werkomgeving willen creëren binnen hun team of organisatie.

Inclusief

Samenwerken

Voor teams en organisaties die ruimte willen maken diversiteit en op een inclusieve manier willen samenwerken, zodat iedereen zich gezien en betrokken voelt.