Boek een Inspiratie Talk

De Inspiratie Talk van No Labels, verzorgd door Ruth Nahumury, is verassend en zit vol met praktische tips, inspiratie en humor.

Ruth is met meer dan 10 jaar internationale ervaring op het gebied van Diversiteit & Inclusie expert op dit gebied. Zij heeft een achtergrond in Internationaal HR Management en ruim 10 jaar gewerkt in de werving & selectiebranche, voordat zij zich volledig is gaan richten op het begeleiden van teams en organisaties bij het creëren van een meer inclusieve werkomgeving.

Ruth is getrouwd met een Molukse man en is moeder van twee kinderen met een biculturele achtergrond. Aan de hand van anekdotes uit haar werk- en privéleven weet zij haar publiek te boeien en een abstract thema als 'inclusie' praktisch en concreet te maken.

Na deze Inspiratie Talk ben je je meer bewust van jouw onbewuste vooroordelen en heb je inzicht in de zes inclusieve vaardigheden uit het No Labels RUIMTE™-model. Deze vaardigheden gaan jou helpen meer ruimte te maken voor diversiteit. Je loopt weg met praktische handvatten hoe jij in jouw werkomgeving kunt bijdragen aan een meer inclusieve cultuur binnen jouw team of organisatie.

De Inspiratie Talk kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden verzorgd.

Voor wie

De Inspiratie Talk is interessant voor organisaties die zich inzetten voor een meer inclusieve werkcultuur en op zoek zijn naar praktische handvatten. De Talk kan bijvoorbeeld worden ingezet tijdens een congres of event, als kick-off, als onderdeel van een leiderschapsprogramma of nog tal van andere mogelijkheden.

60-90 min

25 – 500+

Wat levert het op?

Na de Inspiratie Talk heb jij
Een heldere kijk op wat diversiteit en inclusie concreet betekent
Kennisgemaakt met de zes inclusieve vaardigheden uit het No Labels RUIMTE-model
Inspiratie opgedaan om bij te dragen aan een inclusieve organisatie cultuur

"Inspirerende presentatie van Ruth! Goed voor bewustzijn en geruststellend dat we niet allemaal hetzelfde zijn."

Roos HermansManager Gemeente Haarlem

"Doordat ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen voel ik me meer verbonden met hen, wat de samenwerking absoluut heeft versterkt en verdiept."