Skip to main content

Inclusief

Werven & Selecteren

Als recruiter, HR adviseur of leidinggevende vind jij het belangrijk om meer divers talent te werven en te selecteren. Maar je vraagt je af:

  • Hoe spreken we meer divers talent aan?
  • Hoe houden we rekening met diversiteit binnen het wervings- en selectieproces?
  • Hoe herkennen we divers talent in kandidaten die op wat voor manier dan ook anders zijn?
  • Hoe voeren we effectieve selectiegesprekken met divers talent?

No Labels traint en begeleidt recruiters, arbeidsbemiddelaars, HR adviseurs en leidinggevenden (van teamleider tot bestuurder) in het ontwikkelen van een inclusief werving- en selectieproces en het spotten van divers talent.

Tijdens de workshops en trainingen werken deelnemers aan de ontwikkeling van inclusieve vaardigheden die hen helpen meer divers talent aan te trekken. Deelnemers krijgen praktische handvatten aangereikt waarmee zij direct aan de slag kunnen.

Hieronder vind je ons aanbod van verschillende programma’s, workshops en trainingen die bijdragen aan een inclusiever werving- en selectieproces.

Weet je nog niet precies welk programma past bij je vraag of behoefte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Plan een afspraak in

Programma’s

Inclusief Werven en Selecteren

Inclusief Werven en Selecteren

En meer …

Inspiratie Talk

Inspiratie Talk

e-Learning

e-Learning

Advies & Expertise

Advies & Expertise

Download de 5 Inclusieve W&S tips

De eerste stap naar inclusief werven en selecteren.
Download hier

Waar kun je No Labels voor inzetten

Inclusief

Werven & Selecteren

Voor recruiters, leidinggevenden en HR adviseurs die betrokken zijn bij het W&S proces en meer divers talent willen aannemen.

Inclusief

Leiderschap

Voor leidinggevenden, managers, directeuren en bestuurders die aan willen sluiten bij divers talent en een inclusieve werkomgeving willen creƫren binnen hun team of organisatie.

Inclusief

Samenwerken

Voor teams en organisaties die ruimte willen maken diversiteit en op een inclusieve manier willen samenwerken, zodat iedereen zich gezien en betrokken voelt.