No Labels

No Labels biedt lezingen, trainingen en programma’s aan op het gebied van diversiteit en inclusie voor recruiters, arbeidsbemiddelaars, HR adviseurs en leidinggevenden, gericht op:

  • inclusieve werving & selectie (aantrekken van divers talent)
  • inclusief leiderschap (motiveren en benutten van divers talent)
  • inclusief samenwerken (optimaal samenwerken met divers talent)

De programma’s zijn praktisch ingestoken, interactief en ervaringsgericht en zetten deelnemers aan tot actie.

In alles wat wij doen, dragen wij bij aan een inclusieve (werk)omgeving, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, vaardigheid, seksuele geaardheid, religie of welke andere aspecten van verschil dan ook. Omdat wij geloven in een wereld waarin de mens en niet het label centraal staat.

LinkedIn Instagram

Inspirerend

Praktisch

Interactief

Activerend

Ruth Nahumury-van de Poll

No Labels is opgericht in 2016 door Ruth Nahumury-van de Poll. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en is ruim 10 jaar werkzaam geweest binnen de werving en selectiebranche. Sinds 2009 is zij werkzaam op het gebied van inclusie en diversiteit.

Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Naast oprichter en eigenaar is zij tevens een ervaren facilitator, keynote spreker en auteur op het gebied van diversiteit & inclusie binnen Europa. Met haar waardevolle expertise en ervaring weet Ruth een abstract thema als diversiteit en inclusie te vertalen naar praktische oplossingen.

Op pragmatische, gedreven en coachende wijze inspireert Ruth groepen en individuen verder te kijken dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is. Om daarmee mensen en groepen dichter bij elkaar te brengen, zodat zij in staat zijn succesvol samen te werken binnen een steeds diverser wordende wereld van werk.

Ruth is getrouwd met Noes en moeder van Levi en Isa. Haar eigen roots liggen in Drenthe. De roots van haar man en kinderen zowel op de Molukken als in Nederland. Voor haar kinderen in het bijzonder en hun generatie wil zij bijdragen aan een inclusieve wereld waar zij gezien en gewaardeerd worden als mens inclusief hun multiculturele achtergrond en alles wat hen nog meer tot waardevolle mensen maakt.

No Labels Team

Voor de uitvoering en begeleiding van de diverse programma’s zet No Labels gepassioneerde en door No Labels opgeleide trainers in. Zij leveren, in combinatie met hun eigen specifieke expertise en achtergrond, een waardevolle bijdrage aan de missie van No Labels. 

Anuschka Pijnacker

Trainer | Facilitator

Shaddy Mirza

Trainer | Facilitator

Marleen Zonnenberg

Trainer | Facilitator

Maaike Tromp

Trainer | Facilitator

Voor de planning van de diverse programma’s en allerlei overige zaken achter de schermen is onze office manager een belangrijke steunpilaar.

Lucienne de Swart

Officemanager

Experts

Voor specifieke opdrachten werkt No Labels samen met experts op het gebied van inclusie en diversiteit. Onze vaste partners daarin zijn: 

Nirupa Shantiprekash

Adviseur | Trainer | Coach | Eigenaar Shanti Consultancy

Sohaila el Ouahabi

Intercultureel Trainer & Coach | Beschermjastrainer

Mustafa el Jebari

Trainer | Coach Team Challenge

Samenwerkingspartners

De visie en aanpak van No Labels worden mede gevormd door continue coaching, opleiding, mentorschap, intervisie en samenwerking met onder andere de volgende partijen en mensen:  

Rich & Yvonne Dutra - St. John

Co-founders Challenge Day | Mentor & Coach

Kitlyn Tjin A Djie

Oprichter Beschermjassen | Intervisie begeleider

Dubbel E Acteerservice

Voor echte trainingsacteurs

Stichting Challenge Day Nederland

Bekend van 'Over de Streep'

Cook Ross

Creating inclusive leadership & cultures

De foto’s op deze website zijn deels met zorg gemaakt door fotografen Adri Geeve en Henry Snijders. En deels gekocht op Pixabay, Shutterstock en Canva.