No Labels Inc.

No Labels Inc. begeleidt individuen, teams en organisaties in het succesvol samenwerken met een diversiteit aan mensen.

Vanuit de overtuiging dat inclusie de sleutel is tot het creëren van divers samengestelde high performing teams en organisaties. Mensen die zich gezien en gewaardeerd voelen, zijn eerder geneigd succesvol bij te dragen aan de organisatie en betekenis te hebben voor de mensen om hen heen.

In alles wat wij doen, dragen wij dan ook bij aan een inclusieve (werk)omgeving, waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Ongeacht leeftijd, geslacht, etniciteit, vaardigheid, seksuele geaardheid, religie of welke andere aspecten van verschil dan ook. Omdat wij geloven in een wereld waarin de mens en niet de labels centraal staat.

No Labels ontwikkelt en faciliteert programma’s gericht op leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en coaching. Dit doen wij onder meer middels:

Inclusive leadership programma’s
Diversiteitstrainingen
Unconsious bias workshops
Dialoogsessies
Team- en leiderschapscoaching
Training en begeleiding van recruiters en selecteurs
Lezingen, webinars en boeken

Je kunt No Labels Inc ook inschakelen voor:
D&I consultancy, assessments and education (cookross.com)
‘Over de streep’ workshops voor volwassenen (btcnederland.nl)

Facebook Twitter LINKEDIN

Kleurrijk

Dialoog

Inclusief

Gelijkwaardig

Ruth Nahumury-van de Poll

No Labels Inc is opgericht in 2016 door Ruth Nahumury-van de Poll.

Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Naast oprichter en eigenaar is zij tevens een ervaren facilitator, keynote spreker en auteur op het gebied van diversiteit & inclusie binnen Europa.

Op pragmatische, gedreven en coachende wijze inspireert Ruth groepen en individuen verder te kijken dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is. Om daarmee mensen en groepen dichter bij elkaar te brengen, zodat zij in staat zijn succesvol samen te werken binnen een steeds diverser wordende wereld van werk.

Achtergrond: International Human Resource Management en gediplomeerd intercultureel teamcoach. Ruim 10 jaar ervaring binnen de recruitment branche en inmiddels zo’n 10 jaar werkzaam op het gebied van diversiteit & inclusie in binnen en buitenland. Sinds 2012 als zelfstandig ondernemer.

Naast haar werk bij No Labels Inc. faciliteert zij op freelance basis Inclusive Leadership en Unconscious Bias workshops bij internationale organisaties in Europa in opdracht van CookRoss. En start zij binnenkort met het leiden van Challenge Days binnen scholen en organisaties in de Benelux in opdracht van Stichting Challenge Day waar zij momenteel voor wordt opgeleid.

Ruth is getrouwd met Noes en moeder van Levi en Isa. Haar eigen roots liggen in Drenthe. De roots van haar man en kinderen zowel op de Molukken als in Nederland.

Netwerk van Professionals

No Labels Inc werkt samen met een divers team van gepassioneerde professionals.
Op freelance basis leveren zij, vanuit hun eigen specifieke expertise en achtergrond, een waardevolle bijdrage aan de missie van No Labels.

In de samenstelling van ons team streven wij bewust naar een optimale mix als het gaat om o.a.
culturele achtergrond, gender, LHBTQ, fysieke uitdagingen, leeftijd, religie en voorkeursstijlen in gedrag en communicatie.

Ruth Nahumury

Spreker | Facilitator

Marcel Burger

Trainer | Teamcoach | Leiderschapscoach

Mustafa Charif Jebari

Trainer Team Challenge

Sanne Boon

Master Student Interculturele Communicatie

Joël Rijnaard

Deep Democracy & Co-resolve facilitator

Anuschka Pijnacker

Facilitator | Trainer | Coach

Barbara Boid

Recruiter

Annemarie Prein

Leiderschapscoach

Marleen Zonnenberg

Leiderschapscoach

Edwin Edang

Coach

Thierry de Vries

Partner in marketing & communicatie

Een groot deel van de foto’s van onze website zijn met zorg gemaakt door fotografen Dave Pelham en Adri Geeve.