Als organisatie heb je alles op alles gezet om meer diversiteit te creëren. Maar hoe zorg je ervoor dat je organisatie klaar is voor meer diversiteit? Hoe geef je leiding aan al die verschillende mensen? Hoe borg je doorgroeimogelijkheden voor iedereen? Hoe werk je succesvol samen binnen divers samengestelde teams? Hoe zorg je dat divers talent niet stilletjes weer via de achterdeur vertrekt? Hoe zorg je ervoor dat iedereen binnen de organisatie wordt gezien en gewaardeerd? Hier kan No Labels bij helpen.

DOEL- & RESULTAATGERICHT

Om mensen echt in beweging te krijgen, is het nodig om heldere doelen voor ogen te hebben. Doelen geven richting en dragen bij aan het behalen van effectieve resultaten.

Bekijk een showcase

GELUKKIGER & SUCCESVOLLER

De programma’s van No Labels dragen bij aan een sfeer waar iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt. Het verhoogt de medewerkerstevredenheid en –betrokkenheid.
En draagt bij aan effectievere communicatie en samenwerking. Waardoor teams en individuen gelukkiger en succesvoller zijn.

Bekijk een showcase

LEREN & ONTWIKKELEN

Inclusieve leiderschaps- en teamontwikkelingsprogramma’s van een dagdeel tot jaarprogramma’s; coaching van teams en individuen; lezingen en inspiratiesessies. Wat we ook doen, ervaringsgericht leren en ontwikkelen staan bij No Labels centraal. Niet praten over, maar praten mét!

Bekijk een showcase

Trajecten krijgen vorm op basis van co-creatie.

1.   Intake/ kennismaking, vraag (achter de vraag) helder krijgen

2.    Eerste voorstel, schets van programma of andere mogelijkheden

3.     Bespreken financiele plaatje en daarbij behorende mogelijkheden

4.    Aanscherpen, bijschaven, etc + tussentijdse evaluatie

Net als ieder mens is ook iedere klantvraag uniek. Al onze programma’s worden dan ook op maat gemaakt.
Geïnteresseerd? We maken graag vrijblijvend kennis!