Skip to main content

Inclusief Samenwerken

Jouw team of organisatie is cultureel divers of internationaal samengesteld en de samenwerking verloopt stroef. Je herkent daarin vooral een cultuur van:

  • Eilandjesvorming
  • Miscommunicatie en onbegrip door (culturele) verschillen
  • Praten over in plaats van praten met elkaar
  • Weinig onderling vertrouwen
  • Hoog verloop en/of verzuim
  • Gedemotiveerde medewerkers

No Labels begeleidt internationale teams en organisaties in het succesvol samenwerken met mensen met verschillende (culturele) achtergronden.

Tijdens de workshops en trainingen werken deelnemers aan bewustwording en leren elkaar beter begrijpen door inzicht te krijgen in elkaars verschillen èn overeenkomsten.

Deelnemers werken aan de ontwikkeling van inclusieve vaardigheden en krijgen praktische handvatten aangereikt die hen helpen collega’s beter te begrijpen en te accepteren, waardoor een effectievere en succesvollere samenwerking tot stand wordt gebracht.

Hieronder vind je ons aanbod van verschillende programma’s, workshops en trainingen die bijdragen aan inclusieve samenwerking.

Weet je nog niet precies welk programma past bij je vraag of behoefte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Plan een afspraak in
No Labels - Be Diverse

Programma’s

Inspiratie Talk

Inspiratie Talk

Inclusion Day

Inclusion Day

Culture Clash

Culture Clash

e-Learning

e-Learning

Advies & Expertise

Advies & Expertise

Waar kun je No Labels voor inzetten

Inclusief

Werven & Selecteren

Voor recruiters, leidinggevenden en HR adviseurs die betrokken zijn bij het W&S proces en meer divers talent willen aannemen.

Inclusief

Leiderschap

Voor leidinggevenden, managers, directeuren en bestuurders die aan willen sluiten bij divers talent en een inclusieve werkomgeving willen creëren binnen hun team of organisatie.

Inclusief

Samenwerken

Voor teams en organisaties die ruimte willen maken diversiteit en op een inclusieve manier willen samenwerken, zodat iedereen zich gezien en betrokken voelt.