Het programma

Het leiderschapsprogramma 'Bridging the Gap' is een blended learning programma van 6 tot 12 maanden waarbij deelnemers worden begeleid in het ontwikkelen van inclusieve leiderschapsvaardigheden. Onmisbare vaardigheden in een steeds diverser wordende wereld van werk. Het programma bestaat uit diverse sessies, aangevuld met online opdrachten.

Deelnemers worden zich in een veilige on- en offline leeromgeving bewust van eigen blinde vlekken en vooroordelen. Van daaruit werken zij toe naar de ontwikkeling van inclusieve leiderschapsvaardigheden en praktische tools en tips welke zij direct kunnen toepassen binnen hun rol als leider van een divers samengesteld team.

Het programma is ontwikkeld door No Labels en wordt verzorgd door ervaren trainers en coaches met ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling en up to date kennis en expertise op het gebied van inclusie en diversiteit.

Afhankelijk van budget en wensen is een verkort programma ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor wie

Het programma is vooral interessant voor iedereen die verantwoordelijk is voor het leidinggeven aan mensen binnen een team en/of organisatie en daarbij graag de diversiteit binnen het team optimaal wil benutten.

6 – 12 maanden

6 – 20

Wat levert het op?

Aan het eind van het programma hebben deelnemers
Meer bewustwording en inzicht opgedaan in eigen onbewuste vooroordelen en beperkt zicht
Leiderschapsvaardigheden ontwikkeld die helpen bij het bevorderen van een inclusieve cultuur
Strategie├źn ontwikkeld en ingezet om te komen tot meer onderling begrip, verbinding en empathie
Gewerkt aan leiderschapsontwikkeling en professionalisering

"Doordat ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen voel ik me meer verbonden met hen, wat de samenwerking absoluut heeft versterkt en verdiept."