Skip to main content

Tips mbt Inclusieve Werving & Selectie

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieproces.

Deze week de tip:

 

NEEM DE TIJD

 

Vaak zijn speeddate gesprekken onderdeel van het W&S proces. Lekker snel en efficient. Maar het is killing voor het binnenhalen van meer diversiteit. In de facebook live van vanochtend leg ik uit waarom.

 

Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.

Deel je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar [email protected]

 

De wekelijkse tips niet missen?

Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.

 

Inclusieve werving en selectie | tip van de week

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieprocesDeze week de tip: NEEM DE TIJDVaak zijn speed date gesprekken onderdeel van het W&S proces. Lekker snel en efficient. Maar het is killing voor het binnenhalen van meer diversiteit. In de facebook live van vanochtend leg ik uit waarom. Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.Deel je vraag hier in de comments of stuur een mailtje naar info@nolabelsinc.comDe wekelijkse tips niet missen? Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.#nolabels #beinclusive #diverstalent #recruitment #wervingenselectie #recruiting #ruimte #diversiteit #inclusie #selectieproces #neemdetijd #verschillen #voorbijdelabels #eersteindruk #tips

Geplaatst door No Labels Inc op Vrijdag 5 juli 2019

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Leave a Reply