Advies & expertise

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van diversiteit & inclusie in binnen- en buitenland, gecombineerd met ruim 10 jaar recruitment ervaring, fungeert Ruth Nahumury als een waardevolle sparringpartner op het gebied van inclusieve werving & selectie.

Zij denkt met je mee over uiteenlopende zaken met betrekking tot de invulling en uitvoering van het totale werving en selectieproces of specifieke onderdelen daarvan. Maar ook bijvoorbeeld bij de inrichting van opleidings- en trainingsprogramma's die jouw organisatie in-company faciliteert,
adviseert zij je graag.

Samen bespreken we jouw behoeften en stellen we met elkaar vast op welk vlak je advies & expertise in wilt zetten.

Strippenkaart

Advies & Expertise wordt op uurbasis ingezet.  Je kunt kiezen uit een ‘strippenkaart’  van 10, 15 of 20 uur. Deze uren zijn verspreid af te nemen binnen een bepaalde periode.

10 – 15 – 20 Uur

Waarvoor in te zetten?

Advies & Expertise kan o.a. worden ingezet voor:
Advies m.b.t. aanpassingen in het Werving & Selectieproces t.b.v. de werving van meer divers talent
Screenen van vacatureteksten
Opsporen van blinde vlekken en uitsluitingsmechanismen binnen het W&S proces
Advies m.b.t. het inrichten van trainings- en opleidingsprogramma’s ter bevordering van inclusie

"Doordat ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen voel ik me meer verbonden met hen, wat de samenwerking absoluut heeft versterkt en verdiept."

"Doordat ik mijn collega's op een andere manier heb leren kennen voel ik me meer verbonden met hen, wat de samenwerking absoluut heeft versterkt en verdiept."

Maak een afspraak

Er wordt spoedig contact opgenomen.