Skip to main content

No Labels bouwt in 2017 verder met versterking van twee compagnons, Edwin Edang en Marcel Burger. Samen met oprichter Ruth Nahumury vormen zij het kernteam en werken met elkaar aan de verdere groei van No Labels als organisatie. Hieronder stellen zij zich verder voor.


 

Marcel Burger | ‘Verschillen maken het verschil’

Marcel’s missie is om onder de vlag van No Labels mensen, teams en organisaties te helpen meer ruimte voor verschillen te creëren. En daarmee hun vermogen om rendement op diversiteit te halen sterk te vergroten. Op die manier wil Marcel bijdragen aan een wereld waar verschillen het verschil maken.

Drijfveer

Zijn grootste drijfveer daarbij is om mensen met zijn brede kennis en inzicht te begeleiden om vanuit eigen kracht, samen met anderen, uitdagende en waardevolle doelen te behalen. Doelen waar zijn klanten niet alleen zelf gelukkig van worden, maar waarmee zij vooral ook iets betekenen voor anderen.

Marcel is ervan overtuigd en weet vanuit ervaring dat dat het beste gaat als mensen zich veilig voelen en werkelijk zichzelf mogen en kunnen zijn. En dat gaat het best in een omgeving waar verschillen er niet alleen gewoon mogen zijn of worden gerespecteerd. Maar in een omgeving waar verschillen stevig omarmd worden en openlijk gewaardeerd.

Marcel’s bijdrage

Marcel is al ruim 13 jaar succesvol als zelfstandig coach van managers, professionals, ondernemers en teams bij een keur aan grote en kleine bedrijven zoals Ahold, de Rabobank, Roche en Sushi Ran.

Marcel heeft een groot inlevingsvermogen en komt snel tot de kern van zaken. Met humor en relativering creëert hij een veilige en positieve omgeving waarin ruimte ontstaat om kwetsbaar te zijn en dromen en ambities te delen. Met scherpe analyses en to the point communicatie daagt hij mensen uit om in actie te komen, te leren en te groeien. Zijn uitgangspunt is altijd dat wat al goed gaat, om van daaruit verder te groeien.

Naast zijn bijdrage aan No Labels begeleidt Marcel mensen in het ontdekken van hun talenten en drijfveren. En het verwezenlijken van hun dromen in samenwerking met anderen. Marcel geeft mensen energie en inspiratie om in actie te komen. Zijn motto daarbij is: ‘Bewustzijn geeft zin!’.

Verder nog over Marcel

Marcel woont samen met zijn vriendin Lidy en hun twee kinderen Sam en Tommie. Marcel kookt graag en lekker. Maar zijn grootste hobby is lezen, lezen en nog meer lezen.

Meer over Marcel’s werkervaring en achtergrond lees je op zijn LinkedIn profiel.


 

Edwin Edang | ‘Verbinding vanuit authenticiteit’

Edwin draagt bij aan de missie van No Labels Inc om ruimte te creëeren voor ieders persoonlijke identiteit en ontwikkeling waardoor mensen, teams en organisaties duurzamer functioneren. Edwin is ervan overtuigd dat mensen het meeste rendement halen uit hun talenten als ze dit kunnen, mogen en durven doen vanuit authenticiteit. Respect voor en interactie met je medemens staan daarin voor hem centraal.

Edwin is trots op …

In de 20 jaar die Edwin werkzaam is in de zakelijke dienstverlening heeft hij zich (ook) altijd hart gemaakt (ja inderdaad, hart met een “t”) voor de ontplooiing van zijn collega’s en klanten. Terugkijkend beseft hij dat zijn successen in de diverse rollen en functies die hij heeft gehad, te danken zijn aan zijn analytisch vermogen, zijn organisatie sensitiviteit en bovenal zijn empatisch vermogen. Eén van de uitingen waar hij het meest trots op is, is de nominatie van Manager van het jaar. Vooral het begeleidend schrijven van de nominatie raakt hem: “Edwin staat in zijn handelen symbool voor kwaliteit, is resultaat gericht zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen”.

Het overdragen van kennis door het ontwikkelen van leerprogramma’s, het geven van cursussen, het leiden van workshops, het optreden als gastspreker en het coachen van mensen zijn bezigheden waar Edwin energie van krijgt. In de loop der jaren zijn deze zaken steeds belangrijker geworden voor hem. Daarbij begeleidt hij vol passie zijn collega’s en klanten de weg te vinden naar hun talenten en naar hun authenticiteit. Edwin weet zijn senioriteit en empathisch vermogen goed in te zetten om de professionals met wie hij werkt te laten floreren.

Wie is Edwin nog meer

Edwin is een teamplayer, die weet wanneer hij de leiding moet en kan nemen. In alles wat hij doet laat Edwin zijn loyaliteit, toewijding en gedrevenheid zien. Daarbij brengt hij een gezonde dosis humor met zich mee, waardoor er een ontspannen sfeer ontstaat. In zijn vrije tijd tennist en musiceert hij graag.

Het is Edwin’s overtuiging dat Inclusie, Diversiteit en Authenticiteit leiden tot een duurzamere en hoogwaardige samenleving. Edwin kent Ruth, de oprichter van No Labels Inc., al vele jaren. Afzonderlijk hebben zij hun carrièrepaden tot nu toe bewandeld. Dat nu deze samenwerking tot stand is gekomen, is voor Edwin een logische optelsom van hun gedeelde passie voor de diversiteit van mensen.

Meer over Edwin’s werkervaring en achtergrond lees je op zijn LinkedIn profiel.

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

One Comment

  • Jaap van de Poll schreef:

    Wow Ruth, wat een prachtig no labels team waarmee je 2017 in gaat! En wat een ontwikkeling, van 1 naar 3. Trots op mijn lieve ondernemende dochter! Heel veel succes samen met je compagnons Edwin en Marcel.
    We moeten een keertje businesswise bijpraten denk ik.

    Love you so much,
    Pap

Leave a Reply