Skip to main content

2017 wordt een jaar waarin No Labels haar vleugels verder uitslaat over de Nederlandse grenzen heen. No Labels goes international! Middels een partnership met CookRoss, een Amerikaans consultancy bureau op het gebied van Diversity & Inclusion. Ruth is gevraagd in opdracht van hen workshops te faciliteren in Europa op het gebied van onbewuste vooroordelen. Eind januari vertrekt zij voor een week naar Londen om opgeleid te worden.

No Labels introduceert in 2017 ook een tweetal nieuwe programma’s:

 • De allereerste workshop ‘Over de streep’ gericht op mensen met een Molukse achtergrond, zal plaatsvinden in mei volgend jaar. Lees hier meer over dit unieke programma, bekend van het KRO programma ‘Over de Streep’.

 • Courageous Conversations, een serie Dappere Dialogen die verbinden. Dialogen die gaan over wezenlijke zaken als wie wij zijn als mens, voorbij de labels. Dialogen die ertoe doen en mensen dichter bij elkaar brengen. Dappere dialogen, omdat er soms moed voor nodig is om te praten mét in plaats van over elkaar. Om je kwetsbaar op te stellen, oprecht nieuwsgierig te zijn en met compassie te luisteren naar elkaar op een manier waarop iedereen zich gehoord voelt. Dappere dialogen is voor iedereen die op zoek is naar een manier om te verbinden in plaats van te polariseren. Meer info volgt begin 2017.

No Labels bouwt in 2017 verder met versterking van twee compagnons, Edwin Edang en Marcel Burger. Samen met oprichter Ruth Nahumury vormen zij het kernteam en werken met elkaar aan de verdere groei van No Labels als organisatie. Lees hier meer over wie zij zijn.

Met al deze nieuwe ontwikkelingen blijven wij in 2017 doorgaan met wat we hebben ingezet: mensen dichter bij elkaar brengen door onszelf en elkaar steeds weer uit te dagen voorbij de labels te kijken. Het is onze droom uit te groeien tot een beweging die bijdraagt aan een inclusieve arbeidsmarkt en samenleving.

“May 2017 be a year where you feel connected with and loved by the people around you!”

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

One Comment

 • Manon Kors schreef:

  He Ruth (en Marcel!),

  Met trots mogen jullie terug kijken op 2016 en wat gaan jullie een mooie dingen doen in 2017!

  Ik blijf jullie met interesse volgen!

  Liefs,

  Manon

Leave a Reply