Skip to main content

No Labels Inc bestaat 1 jaar! En dat vieren wij graag samen met jou.

Daarom geven wij nu één No Labels workshop cadeau voor jou en je team.

 

Hoe werkt het?

Vul hier je gegevens in. En volg ons op facebook of LinkedIn. Als dank ontvang je sowieso ons e-book ‘Inclusie kent geen labels’ t.w.v. € 8,99 cadeau.

Onder de aanmeldingen wordt één workshop verloot voor de duur van 1,5 uur voor een groep van maximaal 8 mensen. Je kunt kiezen uit de volgende drie workshop thema’s, passend bij de behoefte van jou en je team:

 • Inclusief Samenwerken

  Voor teams die willen ontdekken hoe je succesvol samenwerkt met heel verschillende collega’s

 • Inclusief Leidinggeven

  Voor leidinggevenden die willen ontdekken hoe om te gaan met diversiteit binnen het team

 • Inclusief Interviewen

  Voor recruiters die willen leren hoe de beste kandidaat te selecteren uit een divers samengestelde  sollicitanten-pool

Aanmelden kan tot en met 6 februari 2017. Dinsdag 7 februari wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

En dat is nog niet alles …

Iedere 5e aanmelding krijgt tevens een korting van 10% op een No Labels teamsessie, workshop of lezing in het kader van diversiteit & inclusie voor jouw team, organisatie of instelling. Deze korting is geldig voor een opdracht welke vóór uiterlijk 30 april 2017 is gestart of heeft plaatsgevonden. Deze korting geldt niet voor al lopende programma’s.

Deel dit bericht vooral ook onder je vrienden en collega’s. Gebruik daarbij #nolabels op social media.

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

One Comment

 • Sirpa schreef:

  Hallo lieve Ruth,

  Gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan. Ik en mijn nieuwe team vormen vanaf nu een nieuw team. We gasn vsn 3 bestaande opleidingen naar1 opleiding social work. We zijn door elkaar gehusseld en vormen vanaf september 1 opleiding. We ontvangen nieuwe propedeuse studenten. Wat we graag willen is een krachtige inclusieve leeromgeving neerzetten. Dat betekent dat we bij onszelf moeten beginnen. We hebben bijna geen budget, maar zagen dit voorbij komen dus doen we graag mee met jullie winactie. ☺️.

  Spannend. Groetjes Sirpa

Leave a Reply