Skip to main content

Tips mbt Inclusieve Werving & Selectie

 

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieproces

 

De komende weken behandel ik een 6-tal inclusieve vaardigheden volgens het Inclusie-model van No Labels. 

Vandaag heb ik het over het belang van:

 

Uit je comfort zone

 

Wie of wat trekt jou uit je comfort zone? En wat doet dat met jou? Deel het me, ik hoor het graag!

 

Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.

Deel je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar [email protected]

 

De wekelijkse tips niet missen?

Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.

Inclusieve Werving & Selectie | Tips

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieprocesDe komende weken behandel ik de 6 inclusieve vaardigheden uit het Inclusie-model van No Labels: Vandaag heb ik het over de moed om Uit je comfort zone te durven stappen. Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen. Deel je vraag hier in de comments of stuur een mailtje naar info@nolabelsinc.comDe wekelijkse tips niet missen? Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.#nolabels #beinclusive #diverstalent #recruitment #wervingenselectie #recruiting #ruimte #doelgroep #nietpratenovermaarpratenmet #hulpvragen #diversiteit #inclusie #selectieproces #uitjecomfortonze #ongemak #tips

Geplaatst door No Labels Inc op Vrijdag 12 april 2019

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Leave a Reply