Skip to main content

Tips mbt Inclusieve Werving & Selectie

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieproces

 

De komende weken behandel ik een 6-tal inclusieve vaardigheden volgens het RUIMTE-model van No Labels, een kompas voor een meer inclusief W&S proces.

Vandaag heb ik het over inclusievaardigheid #4:

 

Mening Parkeren

 

Wat merk jij in de eerste minuten van een selectiegesprek? Welk gedrag roept bij jou gelijk een mening op? En wat helpt jou om die mening even te parkeren zodat je kan ontdekken wie deze persoon nog meer is? Deel het me, ik hoor het graag!

 

Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het me weten. Dan kan ik je vraag in een volgende facebook live behandelen.

Deel je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar [email protected]

 

De wekelijkse tips niet missen?

Like dan de facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.

 

https://www.facebook.com/nolabelsinc/videos/341461976518098/

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Leave a Reply