Skip to main content

Tips mbt Inclusieve Werving & Selectie

Elke week deel ik een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieproces

In de video hieronder heb ik het over vooroordelen op taal, op welke manier dat uitsluitend kan werken en hoe je daar op een meer inclusieve manier mee om kunt gaan. Ik deel hierin ook een eigen vooroordeel die ik bij mezelf heb opgemerkt als het gaat om accent. Ongemakkelijk nog steeds om toe te geven, maar als ik het niet onder ogen durf te zien, dan kan ik het ook niet veranderen … ongemak is part of the deal!

Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het ons weten. Dan kunnen we je vraag in een volgende facebook live behandelen.

Deel je vraag hieronder in de comments of stuur een mailtje naar [email protected]

De wekelijkse tips niet missen? Like dan onze facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.

 

Tips mbt inclusieve werving & selectie

Elke week deelt Ruth een tip met je hoe je kunt werken aan een meer inclusief werving & selectieprocesVandaag heb ik het over vooroordelen op taal, op welke manier dat uitsluitend kan werken en hoe je daar op een meer inclusieve manier mee om kunt gaan. Ik deel hierin ook een eigen vooroordeel die ik bij mezelf heb opgemerkt als het gaat om accent. Ongemakkelijk nog steeds om toe te geven, maar als ik het niet onder ogen durf te zien, dan kan ik het ook niet veranderen … ongemak is part of the deal!Heb jij een vraag met betrekking tot het werven en selecteren van divers talent? Laat het ons weten. Dan kunnen we je vraag in een volgende facebook live behandelen. Deel je vraag hier op onze pagina of stuur een mailtje naar info@nolabelsinc.comDe wekelijkse tips niet missen? Like dan onze facebook pagina No Labels Inc en krijg automatisch een melding.#nolabels #beinclusive #diverstalent #recruitment #wervingenselectie #recruiting

Geplaatst door No Labels Inc op Vrijdag 21 december 2018

Ruth Nahumury-van de Poll

Ruth is oprichter en eigenaar van No Labels Inc. Diversiteit en inclusiviteit lopen als een rode draad door haar leven heen. Ruth is bevlogen, scherp en gedreven, met een idealistische kijk op de wereld. Ruth is opgeleid in Internationaal HR Management en Intercultureel Teamcoaching en is jarenlang recruiter geweest. Het is haar persoonlijke missie om een werkomgeving te creëren waar de mens, en niet het label, centraal staat. Een werkomgeving waar wit en zwart, man en vrouw, jong en oud, hetero-, homo- bi- en transseksueel, beperkt en minder beperkt met elkaar samen werken op een manier waarbij iedereen zich gezien en gewaardeerd voelt.

Leave a Reply